ČUVENI ISCJELJITELJ TVRDI DA JE OVAJ NAPITAK JAČI OD SMRTI: Ako želite dug i zdrav život, koristite ovu mješavinu

 


Vitalij Ostrovski, ruski iscelitelj koji pomaže Rusima da se vrate prirodi i budu zdravi – tvrdi da postoji kombinacija prirodnih lekova sa kojim možemo živeti jako dugo.

Kombinacija je mnogo, a jedna od najmoćnijih je, kaže – đumbir i crni kumin. (Tekst se nastavlja ispod)

Ulje od crnog kumina mora biti sa svim mikroelementima, trebalo bi nađemo ono koje ima talog. To će biti dovoljan znak da nije proceđeno u potpunosti i lišeno miokroelemenata. Naravno, mora biti hladno ceđeno.

Kako se pije?

Ako želite da živite bezbrižno, daleko od smrti, trebalo bi da pijete ovakvu mešavinu tri puta dnevno, po jednu kašiku mesec dana. Možete da je uzimate i u etapama, dva puta godišnje po mesec dana svakodnevno, na proleće, recimo, i na jesen.

Kako se priprema?

Đumbir treba biti organski. Ove dve prirodne stvavri se sjedine. Đumbir se izrenda, pa procedi i pomeša se u istom odnosu sa uljem od crnog kumina.

Ako želite da živite “večno” – onda pijte sve vreme svakodnevno. Zašto je ovaj napitak jači od smrti? Vitalij Ostrovski odgovara:

– Zato što on drži zdravim i u pripravnosti žučni mehur, a ako je žučni mehur zdrav, sve je zdravo. Nema nijedne bolesti i nema karcinoma. Creva se svakodnevno sa ovim napitkom čiste od raznih parazita i organizam je zdrav i sposoban da dugo traje. (Tekst se nastavlja ispod)

Kako uklanja sede?

On nije moćan samo za unutrašnji red i zdravlje. Kada hoćete da se rešite sedih, Ostrovski kaže da bi trebalo trljati kožu glave uz dlaku i niz dlaku po 500 puta.

Đumbir ima moć da utiče na folikule dlake, a crni kumin pospešuje rast i ubija štetne mikroorganizme.

Ako ste već napravili ovaj moćni sok, onda ga upotrebite i za masažu nosa, spolja po licu i delimično i unutra, u nozdrvama.